Peko

Alpina obuja Pekove blagovne znamke in nadaljuje z zmerno rastjo
Krizno ogledalo
torek, 15. oktober 2019 ob 08:16
Alpina po izvedenem finančnem prestrukturiranju nadaljuje s stabilizacijo poslovanja, zmerno rastjo in izboljševanjem rezultata. To jesen je na...
 
FOTO:»Delavce sem spoštoval, zato je bilo ozračje odlično«
Delo
torek, 15. oktober 2019 ob 07:15
Joža Gros, 91-letna tržiška čevljarska ikona z bogato življenjsko zgodbo.
 
Veseli december: tudi letos okolju prijazen praznični sejem
Dnevnik
petek, 11. oktober 2019 ob 08:00
Potem ko je občina med najemnike razdelila zelene hiške za peko kostanja, zdaj išče še najemnike, ki bodo izdelke in hrano v hiškah ponujali v decembrskem času.
 
Nominiranci za regijsko gazelo: Z zanosom nadaljujejo podjetniško tradicijo
Dnevnik
ponedeljek, 7. oktober 2019 ob 07:15
Predzadnje srečanje v letošnjem izboru Gazela je gostila gazela gorenjske regije in zlata slovenska gazela 2018 – družinsko podjetje Mebor iz...
 
Vse pomembneje je, kje so izdelki narejeni
Dnevnik
ponedeljek, 7. oktober 2019 ob 02:00
Podjetje Migi iz Tržiča ima dolgo zgodovino. Tradicija čevljarstva v družini je namreč leta 1988 pripeljala do ustanovitve tega družinskega...
 
FOTO:Kaj je ostalo na pogoriščih propadlih velikih podjetij
Delo
petek, 4. oktober 2019 ob 19:00
Ponekod so se ohranila zdrava jedra in blagovne znamke, drugod ni ostalo nič.
 
Ponovno iščejo kostanjepeke
Dnevnik
nedelja, 22. september 2019 ob 19:30
Čeprav je ljubljanska mestna občina letos nekoliko okrnila število utic, kjer bodo med 28. septembrom 2019 in 31. januarjem 2020 v mestu kostanjepeki lahko pekli in prodajali kostanj, je morala razpis za dve lokaciji ponoviti. Občina je namreč s...
 
<< Začetek < Nazaj 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian